kuva

kuva

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kuulumisia

Pitkästä aikaa päätin kirjoittaa kuulumisia. Pääsiäisestä on kulunut aikaa tovi.. tai siis liiankin tovi. Tämän aikana olemme tehneet paljon. Lotta on kasvanut kovasti ja  Tinja kehittynyt hurjasti. Tässä postauksessa tarkoituksena on saada kiinni kuulumiset kesän saralta. 

Aloitetaan Tokosta. Olemme Tinjan kanssa kisanneet tokoa keväästä saakka. Alokas luokassa olemme suorittaneet seuraavasi luokkia:

16.2.2013 Kemijärvi. Tuomari Allan Aula. ALO1 169p
5.5.2013 Tornio. Tuomari Allan Aula ALO1 172p
11.5.2013 Rovaniemi. Päivi Kivelä. ALO3 132p
3.8.2013 Rovaniemi. Harri Laisi  ALO 1 ja TK 1 , 163p!

Tinjan kanssa olemme edenneet tokossa nyt AVO luokan opetteluun. Tuttavani meitä koutsaa ja on antanut upeita vinkkejä koiralle ja ohjaajalle. Herket hetkinä. Jos keväällä taas rykäisis kisatantereille? Tinja ainakin nauttii tokosta. Silmat loistaa ja suu on virneessä, eikä vauhtikaan ole hukassa :)

Näyttelyssä olemme kulkeneet :) Alku kesä meni Lotalla pentuluokassa. Hienosti kolme ROPpentu+Kp palkintja. Sekä ruotsista VSP pentu ja KP. Tinjalla Alkukesä meni "läskiä sulatelle" eli kesäkuntoon 2013. EHja ERI linjaa mentiin pitkälti, luokkasijoituksiakin tuli.  Lotta pääsi juhannuksena ekaa kertaa Junnuluokkaan ERI linjalla mentiin, luokkasijoituksia tuli myös. 

Ruotsissa vierailimme  Riikan, Arin ja Hipin kanssa 16-17-8.2013 Överkalixissa näyttelyssä. Siellä Tinja sai ERIn ja luokkasijoitus 3. Lotta oli ERI1 SA PN3. Hienosti pienenä tyttönä :) 17.8 osallistuttiin Kalixin Golden Open Show:n.  Siellä Tinja oli luokkasijoitus 3. Lotta voitti oman luokkansa, oli paras narttupentu, ROP ja BIS pentu <3 Tuomarina toimi Åsa Cederlund.

Rovaniemellä juostiin ryhmänäyttelyä 31.8.2013 . Tuomarina toimi Hannu Talvi. Lotta: JUN ERI 1 Sa ja Tinja AVO 1 ERI 1 SA SERT ja ROP!!! Voi sitä onnen itkua <3 rakkautta! 

Kesän alussa kävimme myös treenaamassa näyttelyyn mätsärien merkeissä. Ranualla järjestettiin 21.6.2013
 Eläinpuiston synttäreiden kunniaksi Mätsärit. Toki kun sieltä kotosin oltiin, mentiin käymään.  Tinja  oli PUN 2 ja Lotta Pentujen PUN 2 ja BIS 2 :) 


Tässä vielä kuvia matkan varrelta: 
TOKO TORNIO ALO1 172p

Lotta kevään aikana 3xROP PENTU, 1xVSP PENTU

Lotta ruotsissa BIS 1 VALP

TINJA ROP!!!!!!

LOTTA ruotsissa

ELÄMÄNI KOIRUUS ja eka SERT& ROP <3

Tän kodin tytöt ja Tinjan palkinnot

Lotta tykkää näin paljo ruusukkeista :)


Kaiken tämän lisäksi kesän aikana on taipparoitu, vedetty tokoharkkoja, suoritettu metsästäjätutkinto( yhdellä virheellä) ja koirat on kulkenu metsällä toimien hienosti :)

Tässä lyhykäisyydessään kesämme. Musitimme pitää monen monen viikon lomanki harrastuksista ja vaan tarpoa omia teitä metsässä . Tästä me tykätään. Elämästä nimittäin <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti